Det hände ganska mycket igår faktiskt. Förutom att jag bakade lussebullar så var jag i skolan för att göra färdigt vår poster som vi ska presentera på tisdag. Hatar grupparbeten men det är så illa tvunget. Föreläsarnas motivation, och alla andra yrkesgrupper som undervisar på skolor, var att vi ska lära oss att samarbeta. Vi har sysslat med grupparbeten sen vi gick på lågstadiet, tror ni inte att vi lärt oss än?!

 

Hursomhelst, på hemvägen så stannade jag till på Postens utlämning och hämtade upp mitt paket på Eleven.se. Det var än en gång tid att beställa ny mascara och en ny nyans av min mineralfoundation från Lily Lolo. För att fylla ut med produkter tills det blev fraktfritt så passade jag på att beställa ett nytt nagellack från China Glaze som har blivit mitt favoritmärke inom nagellack, lite nagelbandsolja och en ansiktscrub.

 

 

Och även om man vet precis vad man har beställt så är det ändå som rena rama julafton när man öppnar paketet för man får alltid med sig lite prover på nya produkter, eller gamla godingar. Denna gången fick jag prov på en inpackning från Macademia Natural Oil, ett prov på Thierry Mugler’s parfym Alien och en herrparfym som jag var dum nog att prova utan att läsa på förpackningen. Nu luktar jag som en hel karl och det är tur att jag sak duscha innan jag ska iväg i eftermiddag.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st december 2012
Kategori: Shopping!