Igårkväll fick jag ett ryck och fick för mid att jag skulle baka lussebullar. Idag är det första december och igårkväll var dem första lussebullarna färdiga att ätas och jag åt faktiskt tre stycken.

 

I oktober köpte jag ett paket bakmix till lussekatter. För redan då hade jag julkänslor. När minusgrader kom dem sista dagarna i november så fick jag ännu mer julkänslor och jag tyckte det var helt ok att baka lussebullar sista dagen i november eftersom det trots allt är första december idag. Jag har så klart glömt att ställa i ordning datumljuset som min mor köpte till mig men det är kvickt gjort.

 

Tror dock inte att jag ska baka några pepparkakor i år. Jag köper hellre en burk pepparkakor eftersom jag tycker aldrig att dem hemmagjorda pepparkakorna blir lika goda. Speciellt inte om man vill doppa dem i glöggen som jag brukar göra >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st december 2012
Kategori: Matlagning