För ett par dagar sedan målade jag faktiskt mina naglar. Det har gått ungefär 14 dagar sedan jag hade målade naglar sist. Nu tyckte jag att det räckte med vila för naglarna och tog mig tid och målade dem istället. Det ser mycket elegantare ut med målade naglar i lagom lång längd.

 

Denna gången blev det ytterligare ett China Glaze-lack från Hunger Games-kollektionen. Förra gången jag målade mina naglar så använde jag Smoke and Ashes men denna gången blev det en lite grönare nyans som heter Agro. Det roliga var att när jag hade måla naglarna så var dem i samma färg som min soffa i vissa ljus. Lite pinsamt när man dessutom lyckas matcha naglarna med tröjan man har på sig. Allting var skogsgrönt till slut kändes det som ^_^

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st december 2012
Kategori: Nageldesigner