Har alldeles nyligen avslutat ett pass med yoga. Efter en veckas uppehåll pga skada (gud, låter som värsta professionella idrottare) så är jag fortfarande i ganska bra form. Kanske att jag behöver köra 2 gånger 20 minuter snart, började så sakta i början. Tyckte att det var ganska bra att återgå till någon form av rutin idag eftersom jag unnat mig att köpa en riktigt yogamatta. Hoppas nu på att jag ska slippa skada mitt knä igen pga hårt underlag.

 

Jag tränade inte utan glasögon, hade aldrig gått eftersom jag tappar… verklighetsuppfattningen?

 

 

Och sen till en helt annan sak. Igår, när det var planerat att jag skulle åka till Liserberg med två vänner för att kolla på  juldekorationerna så bestämde vår Herre där uppe i skyn att det skulle regna. Så vi fick ställa in allting och istället så blev det filmkväll. Min ena vän kunde inte komma eftersom han behövde stiga upp tidigt idag (poor fella). Så jag pallrade mig ut i regnet och tog första bästa spårvagn, handlade sushi på vägen dit till middag och anlände hos min vän blöt som en dränkt katt och något kall eftersom (idiotisk som jag är) hade tagit på mig leggings istället för jeans.

 

Det blev en rätt så lyckad filmkväll förutom filmen vi såg och att min telefon fick för sig att ladda ur sig så jag fick stanna en extra timme för att kunna ladda den. Filmen vi såg var… wait for it… Lars von Triers Melancholia. Jag har lyckats se två väldigt dåliga filmer på ganska kort tid. Först Hunger Games och nu denna. Fast, jag har inte alltid rätt när det gäller filmer så ta alltid min kritik kring filmer med en nypa salt. Jag brukar tycka tvärtemot dem riktiga kritikerna bara för att jävlas ibland >_<

 

Bildkälla

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th november 2012
Kategori: My Life, Nöjen