Idag har bjudit på så mycket spännande grejer… eller inte! Har suttit med en hemtenta hela dagen ska vara inlämnad i morgon eftermiddag. Jag har nyligen börjat på den andra delen och det går väldigt trögt. För varje timme jag sitter med hemtentan så sitter jag mer och mer tid på Youtube eller något tråkigt spel som jag aldrig kommer vinna.

Sen fick jag ett litet ryck tidigare i eftermiddag: jag ska baka! Inte nog med att jag bakade en kaka utan två kakor, en kladdkaka och en sockerkaka.

 

 

Det värsta år att denna satans hemtenta gör mig galen och att döma av vad mina kursare skrivit på Facebook så blir dem nog lika galna. Vi har konstaterat att vi flummar igenom hela tentan. Det värsta som kan hända på denna tentan är att man får komplettera.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th november 2012
Kategori: Studier