Min dator har bestämt sig för att jävlas med mig lite extra på senaste tiden. Musen till datorn ville inte längre, troligen av ålderdom eftersom jag har haft den ungefär 5-6 år så den sjön väl på sista versen ganska länge.

 

Sen var det här lilla problemet med en av tangenterna. Den var lite trög och det kändes som att det hade fastnat typ en kaksmula undertill vilket inte var fallet. Den hade troligen fått sig en känga så att den hade hoppat ur sitt spår lite halvt så det löstes ganska snabbt genom att trycka till den efter att ha försäkrat sig om att ingenting hade lossnat undertill.

 

Och som om dessa två grejerna inte var nock så ville batteriet sluta fungera också. Det har inte fungerat på kanske 6 månader som jag har alltid strömkabeln ikopplad eftersom datorn inte varnar när batteriet håller på att ta slut. Men nu är det helt slutkört.

 

Bildkälla

 

Trodde att denna månaden skulle förbli utan dyra kostnader för elektronikprylar men nu måste jag inverstera i både ett nytt batteri till datorn och en ny mus. Lånar just nu en mus av en vän men den fungerar inte riktigt som den ska.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th november 2012
Kategori: Teknik