Jag skulle för första gången under denna helgen känna mig lite duktig och göra en inlämningsuppgift till den nuvarande kursen. Ställer i ordning köksbordet med dator, high-lighter-penna, alla papper till kursen osv. Men när jag ska leta fram artikeln som vi ska skriva en sammansfattning (abstract) på så hittar jag inte den. Jag vet precis hur den ser ut, ingen rubrik och halva sidan tom. Efter en stunds letande kom jag på att jag inte hade tagit artikeln när jag var i skolan sist. Hur smart får man vara? När jag vill skriva sammanfattninge så kan jag inte för att artikeln inte finns i min papperssamling. Jag blir galen! 

 

 

Ni kanske känner igen er i bilden. Jag vet i alla fall att jag gör det och såhär är det nästan varje gång jag pratar med min mor, vilket jag gör varje dag nuförtiden. Hela dagen tänker jag på saker som jag vill säga till mor men sen glömmer jag det när hon väl ringer eller jag väl når henne per telefon vilket ibland är lättare sagt än gjort för att jag alltid glömmer fråga henne när hon jobbar eller gör något annat.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th november 2012
Kategori: Studier