Jaha… då var det fredag igen. Jag är ledig, lite småhängig och vill verkligen hitta på något galet. Men som vanligt ser jag verkligen inte framemot fredagar. När jag bodde hemma var fredag en helig kväll. Mor var alltid ledig på fredagar och vi åt alltid grillad fläskkarré i skivor med antingen pommes, klyftpotatis eller någon annan form av potatis och tzatziki. Det fanns en rutin liksom. Och man drack gott också så klart ^_^. Men sen flyttade jag hemifrån och det där med fredagsmys försvann liksom. Det blev bara blä blaha när jag skulle försöka mysa till det min pojkvän (som alltid somnade i soffan vid 20 för att han alltid skulle stiga upp så okristligt tidigt på morgonen), men det funkade aldrig.

 

Så nu tar jag saken i egna händer.. tänder(?), och myser till det själv nufötiden. Hittills har jag inte fått någon form av rutin eftersom vissa fredagar går jag ut med vänner, vissa fredagar sitter jag hemma och tycker synd om mig själv och det blir liksom ingen riktig rutin, förutom att äta och dricka gott men det där som kommer efteråt, mysandet i soffan, misslyckas jag alltid med på ett eller annat vis. Nu ska det bli ändring!

 

Dem fredagar jag är hemma ska jag hyra en film och mysa till det i soffan med… något gott, typ glass. Hade tänkt hyra The Lucky One eftersom jag aldrig fick tummarna ur chokladen och gå och se den när den gick på bio. Men det är aldrig för sent för att se en bra film.

 

Bildkälla

 

Om ni har några bra filmer ni har sett den senaste tiden som ni vill tipsa om så är alla förslag välkomna. Min egen filmsamling är relativt liten och jag är verkligen öppen för variation.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd november 2012
Kategori: My Life