Ni får ursäkta den låga uppdateringen och det lite slarviga inlägget tidigare idag. Har haft så otroligt mycket att göra. Inte nog med att jag hade en mastodont till inlämningsuppgift att göra färdigt så behövde jag dessutom åka och veckohandla. Det sistnämna slutade i besvikelse eftersom jag inte hade pengar till allt jag behövde. Men, i slutet på veckan är det löning så nästa vecka blir det nog allt det jag inte hade plats med denna veckan.

 

Angående den här inlämningsuppgiften: jag önskar att det skulle finnas en CTRL+F-funktion i även skriven litteratur som du har i handen. Det borde uppfinnas innan jag tar examen. Speciellt med tanke på hur dålig jag är på att läsa igenom för att lära mig istället för att bara hitta den nödvändiga informationen.

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 19th november 2012
Kategori: My Life