För virka 1,5 timme sedan var jag på centralstationen och lämnade av Johanna till tåget. Helgen kunde aldrig ha blivit bättre. Vi har haft en superbra helg och vi har roat oss med shopping, bio, god mat och massor med annat. Jag introducerade till och med Johanna för Starbucks som inte, vad jag vet, finns i Skåne.

 

 

Lördagen ägnade vi till större delen åt shopping, framförallt julklappar för min del. Jag tänker inte berätta vad jag köpte för julklappar eftersom det faktiskt finns nära och kära som läser min blogg som ska få julklappar av mig ^_^. Desssutom säkrade jag min nyårsoutfit genom att handla lite nya kläder till mig själv. Vad det blev får ni se först på nyår.

 

 

När vi var på väg hem stannade vi till på Jafari’s donuts och köpte vars två donuts. Bara att jag nämnde donuts fick Johanna av lysa av lycka. Sist hon var på besök hos mig i Göteborg med sin äldre syster så fick hon smaka donuts och hon föll nog pladask för dessa fantastiska donuts. Då vi köpte vars två och njöt av vars en till fika på eftermiddagen och sen resten när vi kom hem efter bion som lite eftersnacks och lite festligt eftersom det inte blev någon bar.

 

 

Jag introducerade min käre vän för en sak till 4 Gott ^_^. Johanna trodde att hon skulle smälla av så mycket godis det fanns. För er som inte bor i Göteborg eller vet vad 4 Gott är så är det en godisbutik som har stans bredaste sortiment av godis. Tänk er godis i oändlighet. Det finns så mycket godis så mycket godis så det är inte klokt. Första gången jag gick in på 4 Gott så trodde jag att jag skulle tappa hakan. Om det gillar en sorts godis som du vanligtvis inte kan hitta i matbutiken, kika in på 4 Gott. Det ligger mittemot Skatteverket i centrala Göteborg. Det finns så mycket godis att det är trångt.

 

Bildkälla

 

Kvällen avslutade vi med bio och Breaking Dawn part 2 med Sara och Jonas. Filmen var grymt bra, med en riktigt härlig twist. När alla eftertexterna hade rullat färdigt och salongen tändes trodde jag att Jonas skulle såga filmen längs med fotknölarna men han gillade faktiskt den. Han skrev faktiskt ett rikitgt bra inlägg på sin blogg igår som jag tycker ni ska läsa. Jag tänker själv inte skriva så himla mycket om filmen eftersom jag tycker att ni ska gå och se filmen och skapa er en egen uppfattning om vad ni tycker. Både jag och Johanna gillade den så jag kommer definitivt att köpa den på DVD när den kommer ut troligen i början på nästa år.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th november 2012
Kategori: Matlagning, My Life, Nöjen, Shopping!