Sedan den dagen jag har flyttat hemifrån har jag ändrats ganska mycket, och det är väl både på gott och ont. Framförallt så har jag blivit mer lik min mor. Jag var aldrig lik min mor när jag bodde hemma utan liknade med min far, både till humöret och sättet jag förde mig. Han var militär en gång i tiden så jag har troligen en del av det med. Jag svarade kort och konsist om saker och ting.

 

Men sen den dagen jag flyttade hemifrån liknar jag mer och mer min mor. Jag minns så väl när min syster var hemma hos mig en helg med en vän till henne, jag blev så rasande på någonting att jag skällde ut min syster och när jag sen tänkte igenom allting så lät jag som min mor, riktigt läskigt om ni frågar mig.

 

Och det är just det vad killen i klippet ovan behandlar, att man blir som sina föräldrar, nu överdriver han ju kanske en smula (extremt) men han gör det på roligt sätt. ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 16th november 2012
Kategori: My Life