Att planera lååångt i förväg brukar vara min starka sida. Men när det kommer till grejer som inte involverar min familj eller bara jag själv så har jag väldigt svårt att planera. Nyår är ett sådant exempel. Under hela min uppväxt firade jag nyår med mina föräldrar och vänner till familjen. Nyår har liksom alltid varit en högtid du firar med dina vänner eller enbart med din kärnfamilj (mamma, pappa och syskon). Men förra året så brast den traditionen pga olika orsaker och jag firade nyår med Sara och Jonas här i Göteborg med min dåvarande pojkvän. Vi hade det riktigt mysigt. Det blev väldigt enkelt men fortfarande snyggt. Oxfilé kan man aldrig misslyckas med, inte ens om man glömmer krydda den innan man sätter in den i ugnen.

 

Vi framhävde varandra den nyårsafton ^_^ båda lika knasiga

 

Men i år är planerna mycket mer svajiga. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill fira i Göteborg eller i Skåne med mina vänner där nere. Det jag söker allra mest efter är någon form av firande som inte involverar oerhört stora mängder sprit och riskabelt hanterande med raketer. Efter att ha sett min far (som tidigare utbildat brandmän) vidta alla säkerhetsåtgärde. Minns speciellt ett år när v hade en raket som inte ville lyfta från marken. Det var minst 15 cm snö (väldigt ovanligt för Skåne) och far sa till oss alla att springa. Det jag gjorde var att kasta mig i snön och bli så platt som möjligt >_<. Alla andra hade fortsatt att springa bort från raketen och jag låg orörlig i snön. Det var tiden innan jag använde mindre smink än jag gör idag. Annars hade jag nog sett ut som en panda, vänta, det var nog på den tiden jag sminkade mig som en panda >_<.

 

Och inte nog med all stressen inför själva var jag ska fira nyår: jag måste hitta något att ha på mig. Jag ville köra på lite mer glitter i år än förra året. Men plånboken börjar gapa tom så om jag inte vinner på typ Triss inom dem närmaste 14 dagarna så kommer det bli någon gammal trasa ur graderoben som jag får piffa upp med något riktigt snyggt och någon snygg frisyr.


2 Responses to “New year issues”

  1. Sara Says:

    Du kunde inte hittat en snyggare bild på mig? 😉 Haha men det var riktigt trevligt! ^^

  2. Emma Says:

    Jag ska säga dig att jag har inga bilder på dig där du inte grimaserar eller har konstiga ansiktsuttryck. >_< Det måste bli en ändring på detta! 😉

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th november 2012
Kategori: My Life