Dagen som snart har passerat har jag spenderat till större delen hemma. Har två dagar ledigt nu och sen så är det helg och då kommer jag vara väldigt upptagen. En barnsdomsvän kommer upp till Göteborg från Skåne och då kommer jag ha händerna fulla med att underhålla henne. Men ta det lugnt! Jag fixar tidsinställda inlägg så ni slipper vara utan mitt galna liv (om man nu kan kalla det galet >_<).

 

Ja, idag så har jag då pluggat, pluggat och pluggat lite till. Gjorde färdig en uppgift som jag insåg skulle vara inlämna idag och inte på måndag. Hursomhelst, tur att jag upptäckte det igår och inte på lördag. Det finns inte så mycket mer att säga mer än att jag ätit upp hela ostkakan, hela 300 gram ostkaka. Det får bli dubbla träningspass ikväll.

 

Som tröst för att jag för tillfället är så himla dålig på att ta bilder, för att det knappt händer något intressant värt att ta bilder på förutom mina halvtaskiga middagar, så bjuder jag på en bild från sjön i Bergsjön som tog i våras när det var som allra kallast *brrr*.

 

Foto: Yuxuan Si

 

Vad minns jag av den dagen som bilden togs? Jag frös något fruktansvärt. Trodde aldrig jag skulle få komma ifrån den satans sjön och få komma hem och bädda ner mig i soffan, som jag nu spenderar nästan all min vakna tid i ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th november 2012
Kategori: My Life