Idag är det ostkakans dag och detta ska firas med… ostkaka! Efter träningen unnade jag mig en bit ostkaka. Den har stått mig dyrt men jag älskar verkligen ostkaka. Egentligen ska man ha jordgubbssylt (gärna mors hemmalagade men den tog slut för ett tag sedan) eller någon annan form av sylt. Jag vet inte varför jag gillar ostkaka så mycket, det har varit en favorit länge, ända sedan jag var liten. Kanske för att mor alltid mysteriskt hittade en ostkaka som hade passerat bäst-före-datumet i kylen ute i förrådet.

 

Man kan självklart göra egen ostkaka men det blir aldrig samma sak som Frödinge Ostkaka.

 

 

I skrivande stund sitter jag i soffan och njuter av ostkakan medan jag tittar på de sista avsnitten av True Blood fjärde säsongen. Har sett det förut men dem är väl värda att se igen.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th november 2012
Kategori: My Life