Sitter just nu med en uppgift till den nuvarande kursen jag läsaer. Det är en del av kursen som måste göras och det handlar om kommunikation. Jag har inga större problem med att analysera (eller vad man nu kan kalla det) information men så fort det involverar en liten gnutta psykologi så stretar jag emot som… jag vet inte vad. En mycket envis åsna kanske, om man nu kan kalla åsnor envisa.

 

Varför jag inte gillar psykologi vet jag inte riktigt. Vi har haft totalt 6 timmar med kommunikation som kretsar kring psykologi och det mesta har låtit vettigt. Kanske kan det bero på att jag läste en termin med psykologi i gymnasiet vilket jag trodde skulle få mig att förstå mig själv bättre, men så blev det inte. Jag vände in och ut på mitt huvud för att förstå mig själv vilket slutade med att jag inte förstod mig själv alls.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th november 2012
Kategori: My Life, Studier