Den här litteraturuppgiften vid har denna kursen håller på att driva mig till vansinne. När jag tror jag hittat det perfekta svaret eller skrivit den perfekta utläggningen om något så hittar jag information som jag måste analysera och gör en ny utläggning kring. Detta driver mig till vansinne och jag är riktigt nära att tappa greppet och springa runt i hela lägenheten och skrika som bara den. Hatar verkligen litteraturuppgifter. Varför kan vi inte bara ha “vanliga” litteraturuppgifter där man ska hitta ett bra svar utan några krångliga utläggningar.

 

Till detta inlägg passar Queen’s låt I’m Going Slightly Mad som var en av dem sista låtarna dem gjorde innan Freddie Mercury dog. Gillar gorillan och pingvinen. Pingvinen påminner mig om Happy Feet 2 som jag såg förra helgen som jag nästan började böla till.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 13th november 2012
Kategori: My Life, Nöjen