Idag är det en lite speciell dag, på två sätt: det är Fars Dag (som jag glömde nästan helt bort) och chokladens dag. Okej, tanken om att det var fars dag låg tryckt långt ner i minnet. Jag har inte skickat något kort eller någon annan present. Vanligtvis brukar vi i familjen fira både mors dag och fars dag med att äta middag hemma hos våra mor- eller farföräldrar. Brukar vara så att det blir lite av en släktträff med kusiner på respektive sidor.

 

Bildkälla

 

Sen är det ju en annan speciell dag idag: chokladens dag! Den har jag firat med en bit Marabou mörk choklad med kokos efter träningen. Träningensvärken var helt borta nu så jag kände att jag kunde köra ett nytt pass yoga idag. Min tanke var från början att baka en kladdkaka och i skrivande stund så fick jag en idé om att göra chokladbollar, men jag orkaar inte riktigt. Nä, det tar inte så lång tid att svänga ihop chokladbollar men det är sent och måste snart kasta mig i säng för i morgon är det skola på förmiddagen och sen handla efter lunch.

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 11th november 2012
Kategori: My Life