Om ni ska se en bra animerad film så ska ni se Happy Feet 2. Älskar verkligen den filmen och gråter som ett litet barn nästan varje gång i slutet. Precis som den första filmen så är det en “musikalfilm” där handlingen varvas med jättefina sänger, vissa gamla godingar såsom Sexy Back (dock omgjord till Fluffy Back istället ^_^).

 

Denna gången kretsar inte storyn kring Mumble (voice actor Elijah Wood) utan kring hans son Eric (får mig bara att tänka på Alexander Skarsgård i True Blood >_<). Eric är en liten osäker pingvin som inte kan dansa som alla andra och försöker hitta en annan mening med livet vilket han hittar när han möter lunnefågeln Sven (voice actor Hank Azaria som gör rösten till bland annat Moe i The Simpsons). Sen dyker det upp andra kända namn som voice actors såsom Brad Pitt som Will the Krill och Matt Damon som Bill the Krill. Krillen är en sidestory som vävs samman med huvudstoryn vilken är riktigt roligt. Dessa två krill lämnar stimmet och ska klättra uppåt i näringskedjan från planktonätare till köttätare.

 

 

Älskar den röda sjöelefanten som pratar skitroligt, tror det är australiensisk dialekt vilket är otroligt roligt för han låter som the Crocodile Hunter. Älskar också den tjocka pingvinungen, ser så roligt ut han går 😛

 

Ni han även höra Common som gör rösten till Seymour.


One Response to “Happy Feet”

  1. Red Little Panda » Blog Archive » I’m going slightly mad! Says:

    […] dem gjorde innan Freddie Mercury dog. Gillar gorillan och pingvinen. Pingvinen påminner mig om Happy Feet 2 som jag såg förra helgen som jag nästan började böla […]

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 10th november 2012
Kategori: Nöjen