Visste ni att det finns fler temadagar än kanelbullensdag och våffeldagen som kretsar kring någon maträtt. I förrgår var det kladdkakans dag. Vilken besvikelse att jag missade den T_T. Men som tröst så är det chokladens dag den 11 november och ostkakans dag den 14 november. Dessa två sakerna är något som jag verkligen älskar. Choklad var min tröst genom uppbrottet med min pojkvän från Kina och ostkaka är bara helt enkelt för gott.

 

Måste påminna mig själv om att köpa ostkaka med mig hem på måndag när jag veckorhandlar så jag kan njuta av ostkaka till fika den dagen. Som tur så finns Frödinge Ostkaka nu som lättostkaka men jag undrar hur god den egentligen är jämfört med den äkta varan >_<

 

Bildkälla

 

Om ni vill hitta fler roliga temadagar så kan ni hitta det på denna hemsidan.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th november 2012
Kategori: Uncategorized