Har gjort lite yoga idag. Hittade ett lagom långt pass på Youtube som verkade ganska lätt, i mina ögon >_<‘. Men efter tio minuter lackade svetten och den där jämna andningen som ska flyta på som rörelserna började bli något flåsande. Det krävs inte så mycket för att jag sak börja flåsa men däremot svettas. Så när passet var över så lackade svetten och jag kunde knappt stå på mina ben. Jag tränar vanligtvis inte så därav mina spagettiben.

 

Efter att ha varit en sväng i duschen och kommit i pyjamas så lagade jag middag. Ikväll blev det den nya favoriten ratatouille med pasta. Det är skönt att laga vegetariskt ibland, men kom på i efterhand när jag försökte få i mig hela portionen att jag kanske skulle tillagat någon form av kött. Det snackas om att man behöver lite extra protein när man tränar, vilket jag kommer göra regelbundet i framtiden.

 

 

Receptet på ratatouille är ett eget litet hemmakok. Fick inspirationen en gång när jag åt på resturang Lyktan som ligger på Medicinareberget i Göteborg som riktar sig till större delen till studenten och andra som rör sig på Berget.

 

Kanske eventuellt så lägger jag ut receptet, och kanske andra recept som jag har gjort hemmakok med.


One Response to “Ratatouille”

  1. polli Says:

    Men Emma 😉 du kan äta proteinrik vegetarisk utan problem… du behöver verkligen inte kött för det! Soja och linser har hur mycket protein och vitaminer i sig som helst.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 8th november 2012
Kategori: Matlagning, My Life