Igår när jag var ute och strosade i stan med Sara så passade jag på att köpa den där pyjamasen från Gina Tricot och lite snygga accessoarer. Varje gång jag ska ut så har jag det stora problemet, vad ska jag har för accessoarer. Denna gången blev det en ny ring och lite snygga hårdekorationer som matchar till härdekorationerna (visar dem på lördag när jag ska på förfest ;))

 

 

Vet att mina naglar ser hemska ut. Efter att jag hade tagit bort det svarta lacket så såg jag hur risiga dem egentligen var vilket jag inte såg när dem var gömda under en vackert svart fasad med lack. Ska låta dem vila nu tills jag ska åka och se Muse i Malmö. Innna dess ska jag inte måla dem. Får se hur bra det kommer att gå när jag har ett lack som jag fortfarande inte prövat.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 7th november 2012
Kategori: Shopping!