Vilken dag! Det verkar inte som att jag kan ha en enda dag utan att den slutar med galenskap, på ett eller annat vis. Idag var det vanliga föreläsningar, en med en rådgivare från Apoteket AB (gamla vanliga mossiga apoteket som jag jobbade för i somras) och efter en timmes lunch var det genomgång av farmaceutiska siter. Något som jag verkligen tyckte var otroligt tråkigt. Önskar jag hade haft förstånd att inte gå dit.

 

Sen efter det fortsatte det med galenskaper med Sara. Vi började eftermiddag vid klockan 15:30 med att åka till Espresso House på Arkaden. Om ni någonsin ska till Espresso House och inte kan bestämma er för vad ni ska äta för kaka, ta en blåbärssnäcka. Den är urgod med riktiga blåbär. Det är som kanelbulle men istället för kanel så är det kardemumma och blåbär. Riktigt läskigt gott.

 

Men galenskaperna slutade inte där. Vi har som standrardrutin att gå in en sväng på Body Shop och kolla på deras grejer. Det är bara en tidsfråga innan vi blir portade från butikerna i Göteborg så ofta vi är där >_<‘. På tal om Body Shop, jag köpte en av deras jul edition Vanilla Bliss som jag prövade i kväll efter att ha duschat. Den luktar verkligen som vaniljsås, älskar den verkligen, mild och rund i doften. Och samtidigt som jag köpte den så köpte jag också body butter med chockladdoft i liten förpackning som jag ska ha i min necessär när jag reser bort.

 

 

Sen bar det hem till Sara för att hämta upp dem bakformer som hon och Jonas hade köpt i Ullared förra fredagen när dem var där. Jag var i nästan lite desperat behov av en sockerkaksform och muffinsplåtar. Har verkligen saknat en form när jag gör sockerkaka, och har fått köra en nödlösning med att använda en vanlig brödform.

 

 

 

När jag kom hem vid 18:40 så var det bara att sätta igång och göra middag. Kvällens middag blev då rotfruktssoppa med fiskbullar. Jag vet att fiskbullar låter äckligt för oss som väcte upp med fiskbullar i skolan. Hatade verkligen dem fiskbullarna men Abba’s fiskbullar i buljong funkar riktigt bra som något lite matigare i grönsakssoppa. Pröva det! Vad ska man då använda i grönsakssoppan? Vilken rotfrukt som helst! Kanske inte rödbetor om man inte vill att hela soppan färgas röd. Börja med en bas på 1 liter grönsaksbuljong så har du en bra bas att stå på.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th november 2012
Kategori: My Life