Kom hem för ungefär 30 minuter sedan och insåg att jag var hemma mycket tidigare än beräknat. Har som tidigare nämnt passat på att fira att tentan är over and done.  Trodde att klockan skulle vara över 23 när jag skulle vara hemma men av någon anledning så var klockan bara 22:15. Plötsligt inser jag att klockan som min kursare hade på sin TV gick en timme för tidigt, alltså sommartid. Hon hade glömt ställa om den till vintertid. Lite surt med tanke på att jag verkligen ville vara ute och ha trevligt och inte egentligen hindras av att jag skulle behöva åka hem för att få sova ut i natt när jag äntligen får tillfälle till det.

Jag får se det från den ljusa sidan, jag kommer ha lite tid att packa ni ikväll, om jag får tummarna ur chokladen att faktiskt ta tag i packningen. Att lägga ner en tröja och ett par strumpor var dag i cirka 2 dagar känns inte som någon form av bra packningsstrategi.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st november 2012
Kategori: My Life