Häromdagen när jag var på Ikea med Sara och Jonas så passade jag på att köpa mig en lite accessoar till soffan i form av en säl. Ända sedan jag gjorde slut med min pojkvän så har jag velat ha något att hålla om, något som inte smiter. Perfekta lösningen var ett gosedjur och på Ikea så har dem gosedjur i lagom storlek för en billig peng. Jag älskar verkligen sälen och dess oäkting till kut (sen när fick knubbsälar vita ungar!).

20121031-190140.jpg

Passar på att skriva att jag åt makaroner för första gången sedan jag flyttade hemifrån. Till det hade jag köttbullar (hemmagjorda såklart) fast jag glömde löken så dem smakade mest vitpeppar vilket var lite synd. Det smakade inte som mors köttbullar eftersom löken saknades.

20121031-190351.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 31st oktober 2012
Kategori: Matlagning, Shopping!