Något som alla måste göra någon gång i livet är att gå till tandläkaren. Personligen så hatar jag tandläkarbesöken och även besöken hos tandhygienisten. Jag har väldigt dålig erfarenhet av tandläkarbesök tack vare att jag åkte på typ tre-fyra olika sätt att röngta tänderna och sen operationer under både narkos och vaket tillstånd. Nog om det.

 

Dagens besök hos tandläkaren var bara en rutinkontroll, alltså den årliga kontrollen som man ska på titt som tätt. Har haft stora problem med mina visdomständer som jag fick sen jag började på universitetet *hö hö*. Det roliga med tandläkare är att dem vill alltid skrämma upp sin patient.

 

“Om du inte rengör så kommer det ansamlas en massa bakterier och då får du hål i tänderna, bla, bla, bla, bla….”

 

Istället för att säga “jag rekommenderar att du använder tandtråd för att rengöra mellan tänderna så att du slipper att få hål i tänderna”. Det har funkat klart bättre på mig istället för att bli skrämd eller uppläxad om hur jag ska sköta min munhygien.

 

 

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th oktober 2012
Kategori: My Life