Nästa termin har jag praktik och jag ser verkligen framemot det. Jag vet ännu inte riktigt var jag ska vara, men det kommer lösa sig troligen innan julen.

 

Jag vet att jag kommer säkerligen läsa mig en hel del, speciellt på egenvårdsdelen och för att komma ihåg så vill jag köpa mig ett litet anteckningsblock som jag kan ha i fickan på min rock. De enda blocken jag hittar i vanlig pappershandel är så tråkiga så nu har jag tagit saken i egna händer och hittat söta små anteckningsblock på ChibiBunny. Motivet med kaninen har jag på ett av mina kuddfodral som jag beställde tidigare i höst.


5 Responses to “Notebook”

 1. Polli Says:

  :O Hade du inte fått ditt apotek tilldelat redan?

 2. Emma Says:

  Jo, men ville ju vara i min hemhåla. Dem har inte hört av sig sen jag var där för en vecka sedan.

 3. Polli Says:

  Men fick man välja apotek själv? Trodde inte man kunde göra så?

 4. Emma Says:

  Nä, det kunde man inte. Detta kräver en lång förklaring som jag inte orkar dra här.

 5. Polli Says:

  aokej 😀

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th oktober 2012
Kategori: Studier