Trots att det bara är oktober och alldeles snart november så har jag väldigt starka julkänslor. Jag är sugen på glögg, dekorera min lägenhet med julgransglitter och tända adventstaken. Allt detta för att jag köpte ett paket bakmix till lussebullar. Jag vet att jag har en eller flera skruvar lösa men jag kan säga er att förra året tog dem slut så himla fort att jag hann inte köpa. Så i år när jag hittade ett paket så köpte jag det med en gång utan att tänka. I år ska jag baka lussebullar och inte äta saffransgifflar för att dränka min förlust av lussebullar. Är fullt medveten om att jag kan göra det från grunden men det brukar bli en hel massa så hellre köpa en bakmix och betala lite mer och inte så med överdrivet många lussebullar som jag måste slänga efter folk för att bli av med.

20121028-152610.jpg


One Response to “Julkänslor”

  1. Red Little Panda » Blog Archive » Årets första lussebullar Says:

    […] oktober köpte jag ett paket bakmix till lussekatter. För redan då hade jag julkänslor. När minusgrader kom dem sista dagarna i november så fick […]

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 28th oktober 2012
Kategori: Matlagning, My Life