Idag har det inte blivit så mycket pluggande. Fick för mig att jag skulle baka äpplemuffins så det tog tid och sen var jag inte alls motiverad till att plugga. När sånna tillfällen kommer är det inte ens lönt att försöka slå in något mer för det funkar aldrig. Istället tog jag mig en dusch, det var att tvätta det där röda hårsvallet igen.

 

Sen nu senare i eftermiddag har jag suttit lite på Youtube, det är mitt andra tillhåll förutom bloggen och Facebook. Fastnade på lite klipp på Ellen Show och sen Spotify efter det. Nu sitter jag och lyssnar på cheezy musik (som Taylor Swift’s We are never ever getting back together) och tänker på om jag kanske skulle äta och ta mig ett glas vin eller om jag ska vänta.

 

Senare ikväll blir det troligen en film eller lite mer True Blood. Fick hem fjärde säsongen för inte så länge sedan så jag håller på att plöja igenom den. Den säsongen för faktiskt den bästa av alla. De tre första var bra och sen efter fjärde tyckte jag det gick lite utför. Det blev liksom bara mer och mer fantasy än urban fantasy. Men smaken är som baken delad.

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 27th oktober 2012
Kategori: My Life, Nöjen