Det händer inte så mycket just nu i min vardag, plugg, fixa hemma, tvätta, plocka undan, diska osv. Alltså inget hajpat precis som kanske andra dagar.

 

Jag prövade något riktigt gott till lunch idag, rostade mackor med fikonmarmelad och brieost. Mor skickade med mig en bit brieost och lite fikonmarmelad. Marmeladen är rent gudomlig i smaken. Vet inte vilket märke min mor brukar köpa men den finns säkert i hyllan med marmelad och syld i mataffärerna om ni kikar riktigt noga ^_^. Vitsen med att lägga brieost på en rostad macka var att osten blev mjuk och varm och så där riktigt härlig och god. Den smälte inte utan blev bara varm och mjuk. Riktigt gott tillsammans med den söta marmeladen.

 

 

Sen fick jag ocksp invigt min nya vattenkokare, köpte den för två veckor men har inte haft tillfälle att använda den. Men idag fick jag tummarna i chockladen och kokat vatten i den två gånger, man ska tydligen göra det innan man använder den, och sen fick jag bryggt mig en god kopp te med bambute. Försöker undvika koffein så gott det går och bambute innehåller nog inte koffein så vitt jag vet ^^


3 Responses to “Days of boredom”

  1. Polli Says:

    Fast lite koffein kanske speedar upp läsandet? 😉 Eller du kanske blir mer pigg och glad på att göra allt annat än att plugga? 🙂

  2. Emma Says:

    Koffein speedar upp, ja, men det blir inte mer gjort. Får jag en koffeikick skuttar jag bara runt i lägenheten eller får för mig att göra något som jag egentligen inte vill göra. Jag åt för mycket godis en dag som gjorde att jag fick för mycket energi, så mycket att jag inte kunde sitta stilla vilket är förutsättningen för att kunna plugga öht. Idag kom ju CSN så då vill man spendera pengar istället för att plugga 😛

  3. Polli Says:

    Haha ja det är sant. Jag köpte bara mat idag, mycket vuxet enligt mig! 😉 Men på tisdag släpper BMC nya kläder så då blir det mindre vuxen shopping!

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 24th oktober 2012
Kategori: My Life