Plugget inför tentan har börjat på riktigt. Idag är den första dagen som jag verkligen sitter ner och tittar på vad jag ska kunna till tentan. För att kunna hålla humöret uppe var jag tvungen att köpa mig lite godis. Varje gång jag klarat en uppgift i problemboken så belönar jag mig själv med en bit godis. Det är mest svårt att hålla tassarna borta från godiset mellan stunderna, speciellt om jag kommer till en riktigt svår uppgift.

 

20121023-203732.jpg


2 Responses to “Treats for me”

  1. Ria Says:

    Haha gumman då. Gillar att du belönar dig själv, borde jag också göra…hatar iförsej tentapluggsfetman men det är lite svårt att undvika. När blir det tenta för dig? Kram

  2. Emma Says:

    Tentan är den 1:e november. Hatar också dem extra kilona man lägger på sig under tentaplugget. Inte nog med att man måste sitta stilla i flera timmar per dag, man blir så extremt omotiverad att gå ut, eller ens sätta på sig ordentliga kläder för den delen xD

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 23rd oktober 2012
Kategori: Studier