Då bär det av mot Göteborg igen. Det känns alltid mina sorgligt och tråkigt när jag behöver åka hem. Men det är ju så att jag har ett liv i Göteborg också som jag måste sköta. Men det är en skön avkoppling att komma hem till mor och far. Och busa med katten. Jag skulle så gärna velat byta med honom denna veckan. Han bara sov och sov hela tiden.

 

Jag har cirka en timme kvar med bussen till Göteborg. Har fått sova lite också. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Har inte städat eller gjort någon som helst hushållsarbete utan bara pluggat och ätit.

 

Men jag kan säga att naturen är riktigt din nu på hösten. Alla lövträd är alldeles gula på bladen och vissa träd är till och med röda på bladen, riktigt fint. Tog en bild på när jag passerade havet i Skåne. Man kan faktiskt se havet bitvis längs sträckan Malmö-Göteborg.

 

20121021-145731.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st oktober 2012
Kategori: My Life