Det är en trött Emma som har pallrat sig till Nils Ericsson-terminalen nu på förmiddagen för att ta bussen till Skåne. Gillar egentligen inte att ta en buss som går som idag vid 11 men jag är för morgontrött för att pallra mig upp klockan 6 på morgonen för att ta bussen 8. Ja, bussarna går inte lika ofta som tågen.

 

Sitter i skrivande stund och dricker kaffe för att pigga upp mig lite. Lättare sagt än gjort men koffein har en uppiggande effekt på mig så jag borde vara pigg till att kunna plugga på bussen tills jag kommer till Helsingborg. Tror dessutom att den liten fågel har kommit in på bussterminalen som sitter i ett hörn och kvittrar lite då och då. Kaféet jag sitter på är dessutom inrett som om det vore utomhus, lite träd, utemöbler och fina rödrutiga dukar.

 

20121018-102503.jpg

20121018-102634.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th oktober 2012
Kategori: My Life