Idag är en av alla dem dagarna då jag verklifen saknar mina föräldrars katt.  Han var riktigt galen och är fortfarande det. Jag minns när jag skulle flytta till Göteborg, hade dragit ut trådkorgar och plastbackar i min garderob så att jag kunde packa ner allting i resväskor. Hampus får då för sig att han ska klättra, galen som han är. Först upptäckte jag inte det utan blev helt plötsligt mött av en katt som satt på en plastback och blickade uppåt på en tom hylla. Jag drog snällt ut en trådback som han kunde hoppa upp på för att komma närmare den tomma hyllan. Han lyckades till slut och resultatet blev bilden nedan.

 

Han brukar aldrig gilla när man packar. Min syster har råkat ut för många gånger när skulle resa bort att Hampus lägger sig i resväskan och tar upp all plats. Han är inte stor men han är stor nog för att hindra oss från att plocka ner det vi behöver i resväskan.

 


2 Responses to “Crazy Cat!”

  1. Vitaly Izmailova Says:

    You got a really useful blog. I have been here reading for about an hour. I am a newbie and your success is very much an inspiration for me.

  2. Emma Says:

    Well thank you! That is a really sweet comment of you. I have blogged for a long time under a different adress (http://redlittlepanda.blogg.se) but since the App for my phone did not work correctly I decidced to go solo and get my own domain.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th oktober 2012
Kategori: My Life