Okej, så här kommer recensionen för 22 Jump Street med Channing Tatum och Jonah Hill. Filmen är en uppföljare till 21 Jump Street som var en remake av någon gammal film med samma namn och med Johnny Depp i huvudrollen. I 21 Jump Street infiltrerade dem high school för att få ner användandet av en syntetisk drog. Det är samma visa i 22 Jump Street fast på college.

 

 

Själva handlingen är lite tråkig och i stort sett exakt densamma som i 21 Jump Street, fast på college. Killarna låtsas vara 19 och ska infiltrera dem innersta cirklarna av de olika klubbarna för att avslöja vem langaren är. Första halvan var mest rolig och jag tror aldrig att jag skrattat hårdare. Filmmusiken är välkända partylåtar som till exempel #SELFIE av Chainsmokers som ger ett riktigt bra partybeat vilket man förknippar med collegefester.

 

 

Varför 22 Jump Street? Koreanerna som övergav kyrkan på 21 Jump Street ville ha tillbaka sin kyrka så Schmidt och Jenko fick flytta sin verksamhet till 22 Jump Street till en vietnamesisk kyrka. Så enkelt var det.

 

 

Okej, så skulle jag rekommendera denna filmen till någon? Absolut! Ger ett gott skratt som vara hela kvällen. Jag gillade från början inte Channing Tatum men sen blev han bara snygg. Och detta var inte när jag först började kolla på 21 Jump Street eller Dear John utan detta var på Step Up-tiden när det bara gjordes en massa dansfilmer. Jag hatade sånna filmer eftersom det var i samma veva som High School Musical kom.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th juni 2014
Kategori: Nöjen