Jag har så mycket tygblommor i håret att med nästan känns som jag har en hel rabatt i huvudet >_< 20140620-171554-62154380.jpg

I skrivande stund sitter jag på en buss som ska ta mig till Hörby och lyssnar på Glee-versionen av Safety Dance. Jag har jobbat 9-16 idag, en rätt så okej tid men det gick så långsamt. Speciellt när jag fick för mig att jag skulle sluta 17 >_<. Min näsa kliar något fruktansvärt! Och rinner gör den med! I år blir det midsommarfirande hemma hos min systers pojkväns vänner i Hörby. Lite långsökt där men det är okej. Jag blev medbjuden eftersom jag var med förra året när vi var hos min syster i Eslöv. Är grymt sugen på matjessill med nypotatis och gräddfil med gräslök. Smula hungrig? Absolut! Min kollega åt upp min sista kaka!


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th juni 2014
Kategori: My Life