Jag minns så väl den dagen jag avslutade min praktik. 2,5 månader hade jag varit på samma apotek, blivit mer eller mindre en del av personalstyrkan, stöttat upp i både kassa, egenvård och recept när det så behövts. Idag, ett helt år efter att jag påbörjade min praktik, så avslutade jag 9 månader av vikariat inom Apoteket AB. Det kändes skönt att äntligen vara klar med vikariat, men samtidigt så hade jag en klump som växte i magen under den sista 1,5 timmen som jag jobbade. Detta var min sista dag, sista dagen jag skulle pendla till Tomelilla från Lund, sista dagen jag var en del av Apoteket AB. Jag lämnar en epok i livet och blickar framåt mot en ny epok.

20140331-235409.jpg

När jag hade lunch idag så sprang in en sväng på Coop som ligger precis bredvid Apoteket i Tomelilla. Dem hade ett pris på Jamie Olivers tefalpannor som jag inte kunde motstå. Utan att tänka så köpte jag en och funderade inte på hur jag skulle få hem dem. Det var vingligt på cykeln men hem kom jag MED stekpannan. >_< >


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 31st mars 2014
Kategori: My Life, Shopping!