20140311-212735.jpg

Vet att det är riktigt sent nu och jag är helt trött. Måltider är uppochner, min hjärna går på högvarv, men kroppen är helt slut. Vi har inte gjort så mycket just idag. Det första vi gjorde efter vi hade checkat in på hotellet var att hitta en resturang och äta. Sen gick vi till ett shoppingcenter som ligger i Bayswater som heter Whitleys. Vi skulle inte ha gått in där för vart vi än gick så blev vi stoppade av inkastare som tyckte vi skulle köpa deras produkter, det var allt från diamanthudkrämer till mineralmakeup. Jag fick en make up och ett erbjudande om att köpa deras smink för 80£.

20140311-213156.jpg

Det blev bra med blush och allting men det var för dyrt! Lägger hellre ett finishing powder ovanpå min nuvarande foundation och får en len känsla.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 11th mars 2014
Kategori: London 2014, My Life, Shopping!