20140101-130614.jpg

Jag hoppassa läsare hade en trevlig nyårsafton med massor av fyrverkerier, god mat och god dricka. Jag själv firade i Staffanstorp med Johanna, henne pojkvän och en hel del människor där jag bara kunde namnet på hälften av alla människor som var där. Tyvärr så hade jag oturen att få jobba 10-15 igår. Så jag var hemma klockan 17 från jobbet. När jag satt på tåget så mötte jag en massa människor som var klädda för nyår men jag kom i ett par slitna svarta jeans, lackkängorna, min fjällräven kånken, mössan långt nerdragen över öronen och hörlurarna. Folk måste ha undrat ”Har hon glömt att det är nyårsafton?”.

20140101-131547.jpg

När jag jobbade igår så var dagens kundfråga ”varför har du en nagel på var hand i en annan färg?”. Jag har ofta en nagel i en helt annan färg. För nyårsafton hade jag valt svart med lite glitter i och guld eftersom jag hade guld i min ögonmakeup. Min klänning var helsvart och helt underbar. Skön var den också, annars var fina klänningar en tendens att klia >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st januari 2014
Kategori: Hår, Make up <3, My Life