Inställda tåg till följd av stormen Sven. Detta hatar jag, okej, man kan inte styra vädret. Förhoppningsvis så kommer jag iväg idag eller tidigt i morgon så jag kommer iväg till Gbg i helgen. Längtar så mycket efter att få se Gbg och träffa Sara och Jonas så klart.

 

Under tiden så vill jag bjuda på ett nytt inlägg med vad som är nytt i min spellista. Jag har dock lite svårt för att bestämma mig för vad jag ska dela med mig av. Det har tillkommit en hel det i min spellista sen jag gjorde en uppdatering sist.

 

 

Lady Gaga har gjort det igen! Har inte lyssnat igenom hela hennes nyaste album men det finns vissa låtar som jag verkligen fastnat för. Typ som Do What U Want.

 

 

På Spotify så hittade en spellista med alla låtar som varit med i samtliga säsonger av The Vampire Diaries. Jag vet, jag och mina vampyrserier. Det är nästan helt makalöst. Men jag hittade faktiskt en hel del, bland annat Marina and the Diamonds låt Fear & Loathing.

 

 

En låt som jag först var skeptiskt till var What Now. Är inte så jätteförtjust i Rihannas musik. Varför vet jag inte. Diamonds tilltalade mig tillräckligt för att den skulle hamna i en spellista men What Now grows on me. Troligen så är det refrängen som slår mig mest.

 

What now? I just can’t figure it out
What now? I guess I’ll just wait it out
What now? Whoa, what now?

 

Sist men absolut inte minst är Florence and the Machine. Sparade guldkornet till allra sist. Cosmic Love, högtalare eller hörlurar med bra bas och på ganska så hög volym… det kan fullända en hel morgon innan man börjar jobba.

 

 

Detta är ännu en låt som jag hittade i The Vampire Diaries-spellistan på Spotifyl. Jag hade hittat den igen så hade jag helt klart länkat till den. Det var en riktigt bra spellista. Just en låt hade jag letat efter i flera veckor. Varje gång jag såg reklamen för tv-serien så hörde man början av just Cosmic Love. Det störde mig så att jag inte kunde hitta den.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th december 2013
Kategori: Nöjen