Efter att bloggen legat nere i hela 36 timmar så ska jag ger er inte mindre än 2 uppdateringar på och samma kväll ^_^. Först ut är som ni kanske gissat vad som är nytt i min spellista på Spotify den senaste tiden.

 

Har märkt att det har blivit mycket… kärlekstema i min kära spellista. Fråga mig aldrig varför.

 

 

Pentatonix använder inga instrument i sin musik. Det är ganska häftig. Jag är i alla fall imponerad >_<

 

 

Jag vet inte om jag skrev om Justin Timberlakes Mirrors förra gången jag gjorde ett inlägg om vad som var nytt i min spellista. TKO är i alla fall en av de få favoriter jag upptäckt på hans senaste album. Pusher Love Girl är en annan låt som jag börjat gilla, men ingen av dem slår verkligen Mirrors.

 

 

Det har varit ramaskri om både ena och det andra om Robin Thicke’s Blurred Lines. Universitet i England förbjöd studenterna att lyssna på låten för den skulle uppmana till våldtäckt. Antingen är det jag som är avtrubbad efter att ha läst 50 Shades eller så är det bara engelsmännen som är känsliga >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 12th november 2013
Kategori: Nöjen