När jag var liten så hade jag en favoritserie som gick på tv när jag var liten. När jag i vuxen ålder skulle se om serien så tyckte jag den var rent ut sagt löjlig. Samma scenario varenda gång. Serien jag talar om är Sailor Moon. Det var en besatthet som jag hade långt in på högstadiet. Sen slutade serien gå på tv (dem hittade väl något vettigare att visa på morgnarna klockan 7-någonting).

Förra helgen så bestämde jag mig för att ge mangan en chans. Hittills har jag läst ett eller två kapitel och tycker mangan är betydligt bättre än tv-serien. Hoppas innerligt att det inte är samma scenario genom alla kapitlen. Då kan det bli ganska tråkigt att läsa. Lite som Harry Potter där samma sak hände i slutet av de första böckerna.

20131112-221640.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 12th november 2013
Kategori: My Life, Nöjen