Tänkte ge er en liten inblick i vad för slags musik som är ny i min Spotify-lista. Detta är endast ett fåtal låtar av vad som finns med. Ett av mina alla sätt att försöka vakna när jag sätter mig på bussen mot Ystad är att lyssna på musik, ibland lyckas jag och ibland så misslyckas jag fullständigt och somnar som en liten gris och vaknar ett par hållplatser innan jag ska av.

 

 

How to be a Heartbreaker är perfekta peppen inför en lång arbetsdag. Eftersom jag själv var den som gjorde slut på ett fyra år långt förhållande så passar låten mig bra. Kanske bara titeln i sig, när jag tänker efter >_<

 

 

Låten har ett år på nacken, bur still going strong. Får rysningar nästan varje gång jag hör den för för varje gång den spelas i min telefon så blir den bara bättre och bättre.

 

 

Florence röst… är obeskrivbar! Och musiken passar, enligt mig själv, inte in på någon genre.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 4th oktober 2013
Kategori: Nöjen