Att börja träna var en bra idé. Inte bara yoga utan även promenader i rask takt var en bra idé… Tills jag kom på att man kanske skulle börja lite långsamt. Yoga har jag sysslat med tidigare så det var bara att plocka fram det och börja från början. Lite av flexibiliteten fanns kvar. Men sen var det dem här promenaderna. Två dagar i rad i rask takt, något otränad på just den fronten, var dumt och fick lida för det. Misstänkt benhinneinflammation var det jag straffades med. Som tur så har jag bara jobbat 5 timmar idag så jag har inte lidit så mycket men att gå och hämta läkemedel har varit väldigt smärtsamt.

 

Picture0077

 

En kollega föreslog Tigerbalsam så jag får hoppas att det funkar nu. Vill helst inte ge mig på värktabletter för att kunna stå ut med morgondagen också.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 5th september 2013
Kategori: My Life