Både torsdag och fredag var två intensiva dagar. Ingen riktig lunch och massor med kunder. Periodvis trodde jag att jag skulle störta så utmattad jag var. Det är riktigt jobbigt att inte ha någon riktig lunch utan bara måltidsuppehåll. Totalt tjugo minuters lunch med eventuella avbrott för att arbeta undan lite kunder så att endast en farmaceut kan klara jobbet.

20130810-154805.jpg

Idag var egentligen tanken att jag skulle shoppa lite innan jag skulle käka middag med Ria och sen gå på bio men när jag anlände till
Malmö så kände jag inte alls för shopping. Skulle till Shock och pröva en overbust men det blev inte av. Var inte alls sugen på att bli insnörad i en korsett. Så i skrivande stund sitter jag på Espresso House och försöker få tiden att gå.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 10th augusti 2013
Kategori: My Life, Shopping!