Helgen har varit en aning tumultartad. Det har hänt så mycket på två dagar. Jag jobbade i lördags mellan 10 och 15 och sen fick jag dåliga nyheter från mina föräldrar som jag helst inte vill dela med mig av här eftersom jag fortfarande är i förnekelsestadiet.

 

Hela söndagen så läste jag 50 Shades of Darkness. Den andra boken i 50 Shades-trilogin är mindre… snuskig om jag säger så. Det är liksom mer handling och mindre (…).

 

DSC01945

 

I skrivande stund sitter jag och kollar på bussbiljett till Göteborg. Jag har en helg i slutet av juli som jag har bestämt att jag ska åka till Göteborg. Det finns en hel del grejer som jag vill göra när jag kommer till Göteborg. Det jag saknar allra mest är shoppingen, atmosfären. Okej, kanske inte storstadspulsen. Den kan jag helt klart vara utan >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 8th juli 2013
Kategori: My Life