Det har varit en påfrestande dag idag. Men jag lever! Jag befinner mig i Göteborg och än så länge så har staden visat sig från den allra bästa sidan. Det börjar bli sen men jag är då inte trött trots att jag varit uppe väldigt många timmar.
Såhär har min dag sett ut ^_^:

 

o5:40

Upp och hoppa! Att vakna så tidigt är rena rama pesten för någon som vanligtvis stiger upp kring 07:30. Men det var ett nödvändigt ont att stiga upp så tidigt annars skulle jag inte hinna med bussen till Göteborg.

 

08:05

Avfärd till Göteborg. 3,5 timmes bussresa väntade framför mig med flera försök att sova utan att faktiskt lyckas särskilt bra.

 

11:30

Ankomst till Göteborg. Vilken cirkus! Hela stan är fylld med firande nybakade studenter. Jag känner nästan glädjen med dem. Själv tog jag studenten för 3 år sedan men det har dem andra åren känts avlägset men i år känns det mer nära eftersom jag blir nyutexaminerad receptarie på måndag ^_^

 

13:00

Obligatorisk utvärdering på Zoologen kring praktiken. Mycket snack om kunder, bra och dåliga grejer, vad som kan göras bättre till nästa kull receptariestudenter, osv. För mig var det bra att få lufta ut både roliga grejer och mindre bra grejer som skett under praktiken.

 

15:30

Kosan styrdes hem till Sara för att hämta en luftmadrass. Jag hade ingenting att sova på så jag hade frågat lite snällt om jag kunde få låna hennes luftmadrass.

 

19:00

Snabbt besök på Hemköp för att inhandla det allra nödvändigaste till middag och frukost.

 

21:00

Middag avnjuten och ett snabbt samtal till min kära mor. Komplikationer hade uppkommit angående en grillkväll som skulle vara på lördag kväll men som nu ligger på is eftersom värden ville bjuda in mitt ex till grillkvällen. Vill verkligen inte riva upp alla sår sen den separationen.

 

Picture0073


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 5th juni 2013
Kategori: My Life