Jag börja troligen bli ökänd för att aldrig kunna börja packa i tid. Än en gång så har detta hänt. Jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska packa ned, trots att jag tycker det ät hög tid att börja.

Nu när jag ska till Göteborg så behöver jag kanske inte så himla mycket grejer med mig, kläder för vistelsens längd. Kanske någon form av gåva till min värdinna som jag ska bo hos under de första dagarna innan mina föräldrar kommer på söndagen. En stor bunke med recept för att kunna laga middag (min ”betalning” till värdinnan) och lite annat smått och gott.

Vi får se hur det går. Men dem två närmaste dagarna kommer jag vara superupptagen så det kommer bli hyfsat låg uppdatering… som vanligt när jag är superupptagen.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd juni 2013
Kategori: Uncategorized