Jag har haft riktig otur idag med både lunch och middag. När jag var på Emporia idag så bestämde mig för att tesat Dim Sum som serverades vid food courten. Jag brukar gilla dumplings men detta var nog något av det vidrigaste. En rätt, bestående av ångkokat bönor med havssalt, var så översaltat så att varenda smaklök i munnen torkade ut så salt det var.

 

IMG_1505

 

De räkfyllda dumplingsen var ingenting att hänga i julgranen i heller. Jag har smakat mycket bättre dumplings.

 

När jag skulle fika så frågade jag personalen på Barista vilken cheesecake dem rekommenderade. Jag brukar vanligtvis ta den med pekan på för jag älskar verkligen den. Men idag kände jag mig lite sugen på cheesecake med choklad. Så jag tog en bit sånt tillsammans med en chai latte. Det var inget lyckat val med den cheesecaken. Jag skulle tagit den som jag alltid brukar ta. Den med choklad var inte så god som jag trodde. Eller så var det bara besvikelsen från lunchen som fortfarande höll i sig.

 

IMG_1507

 

Sen så skulle jag pröva den nya sushiresturang som ligger i byn. Efter att jag kom hem från Malmö så cyklade jag ned och köpte mig en 8-bitars sushi med misosoppa och soja. Vanligtvis så brukar riset smaka en aning sött av risvinsvinägern, men detta riset smakade bara…. ris. Det var ännu en besvikelse.

 

IMG_1509


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st juni 2013
Kategori: Matlagning