Det är samma visa nästan vartenda år. Jag behöver skor till sommaren, i år är det sandaler, men när jag letar i butiker så hittar jag inga som passar min smak. Jag vill ha någon form av gladiatorsandaler men utan många remmar, något enkelt med andra ord. I år bojkottade jag ballerinaskor eftersom sliter ut ett par per säsong så det är inte ens lönt att köpa nya för dem håller inte till nästa år.

 

 

Gladiatorsandaler har jag aldrig varit riktigt förtjust i. De flesta modellerna knäpps med en dragkedja bakpå skon. Jag får lätt skoskav och en dragkedja kan vara mycket irriterande och ge skoskav. Sen så är dem vanligtvis smala, inte så bra för mig som har breda fötter.

 

Med andra ord så det en mardröm att köpa skor till sommaren. Jag trivs inte i öppna skor av varierande anledningar. Stängda skor är mer min grej.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th maj 2013
Kategori: Shopping!