Usch! Det börjar närma sig att jag ska åka till Göteborg för att göra klart det sista på min utbildning. På onsdag i nästa vecka åker jag norrut ungefär en vecka. Det som kommer ske under den tiden är utvärdering av praktiken och examensceremoni den 10:e juni. Det är lite komiskt. För exakt tre år sedan den 10:e juni tog jag studenten i Lund och nu tar jag examen på exakt samma datum. Tänk att det har gått tre år sedan jag tog studenten. Tre år har jag spenderat i Göteborg, bortsett från somrarna som jag spenderat i Skåne hos mina föräldrar.

 

 

När jag åker till Göteborg så följer självklart mina fina bloggläsare med i bloggen. Det kanske inte blir lika mycket uppdateringar men det kommer i alla fall inte bli färre. Jag ska se till så att jag håller mig sysselsatt med grejer som jag kan dela med er här på bloggen ^_^


One Response to “Det närmar sig”

  1. Josefine Says:

    Blir så för mig med! Tog studenten 10 juni också 🙂 Fast för 4 år sedan 😉

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 30th maj 2013
Kategori: My Life